Trustpilot
Gratis fragt i hele Danmark!

Om Como Shoes

Como shoes v/Susanne Godskesen, er en enkeltmandsvirksomhed med fysisk butik og webshop med adresse på Torvet 1, st. th, 5500 Middelfart. Cvr. nr: 31559871. Tlf. nr. 51509710. Mail: como@mail.dk. 

Como Shoes åbnede i 1998 i Assens. I 2008 var der brug for en ny ejer - og det blev heldigvis mig.- Susanne Godskesen.   Jeg er oprindelig uddannet i butik, men blev som 35 årig færdiguddannet som socialrådgiver. Efter 10 år med arbejde indenfor børn- og unge området fik jeg igen lyst til at komme tilbage til forretningslivet, så da muligheden bød sig, sprang jeg til og fik også lavet en webshop. I 2016 flyttede butikken ind til Odense. Jeg måtte desværre sande, at Odense på flere planer var en svær by at drive butik i. 

Ny plan for Como shoes blev lagt og trods Corona-krisen, er planen fuldført, hvilket en masse trofaste og tilfredse kunder fra hele landet kan tage en stor del af æren for.  Butikken har pr. 24-9-20 adresse på Torvet 1, i Middelfart (nabo til Cafe Razz og Guldkronen). Et fantastisk sted med dejlig udsigt til Lillebælt, en masse glade og søde kunder - og i det hele taget taget en by i vækst og med en rigtig god energi. 

Kærlige hilsner Susanne