Om Como Shoes

Butikken Como shoes åbnede i 1998 i Assens. I 2008 var der brug for en ny ejer - og det blev heldigvis mig.- Susanne Godskesen.   Jeg er oprindelig uddannet i butik, men blev som 35 årig færdiguddannet som socialrådgiver. Efter 10 år med arbejde indenfor børn- og unge området fik jeg igen lyst til at komme tilbage til forretningslivet, så da muligheden bød sig, sprang jeg til og fik også lavet en webshop. I 2016 flyttede butikken ind til Odense. Jeg måtte desværre sande, at Odense på flere planer var en svær by at drive butik i. 

Ny plan for Como shoes blev lagt og trods Corona-krisen, er planen fuldført, hvilket en masse trofaste og tilfredse kunder fra hele landet kan tage en stor del af æren for.  Butikken har pr. 24-9-20 adresse på Torvet 1, i Middelfart. Et fantastisk sted med dejlig udsigt til Lillebælt, en masse glade og søde mennesker - og i det hele taget taget en by med en rigtig god energi. 

Kærlige hilsner Susanne

    

BUTIKKEN ÅBNER TORSDAG D. 24-9-20, KL. 11

 

Butikken åbner på adressen Torvegade 1, 5500 Middelfart. Åbningstiderne er torsdag og fredag fra 11-18 og lørdag fra 11-15. Der vil være åbningstilbud de 3 første dage, hvor du sparer 20 % på alle varer (undtaget Glerups) og selvfølgelig bliver der serveret et lille glas. Jeg glæder mig til at vise butikken frem og se og snakke med jer kunder igen. På webshoppen vil der først være tilbud fra lørdag kl. 18 til og med mandag.  

 

OPDATERING D. 15-8-2020: NY BUTIK ER FUNDET

 

Como Shoes flytter til Middelfart. Endelig lykkedes det mig at finde et lokale der lever op til de krav jeg stiller. Adressen bliver Torvet 1, 5500 Middelfart. Butikken ligger ved havnen - lige overfor Cafe Razz og Guldkronen og har den skønneste udsigt over Lillebælt. Lige nu er vi i gang med at gøre butikken klar til at åbne og jeg håber at kunne slå dørene op midt i september. Jeg glæder mig til at have den tætte kontakt med jer kunder igen. Det har været fint med en lang sommerferie - det har jeg kun prøvet at have i max. en uge, men jeg har det nu bedst når jeg skal på arbejde.   


OPDATERING D. 20-6-2020: SIDSTE ÅBNINGSDAG I ODENSE

 

I dag var det sidste åbningsdag i Como shoes Kongensgade Odense. Det var en rigtig god og travl dag. Jeg takker alle jer der har støttet mig i de 4 år jeg har haft butik i Odense og særligt i den sidste tid med Coronaen ❤️ Dato for åbning af fysisk butik på vestfyn må vente, da den helt rigtige adresse desværre ikke er fundet endnu. De næste 10 dage skal bruges på at få pakket sammen. De sko der er tilbage på lageret kommer i familiepleje hos mig, så bestil gerne et par eller to på webshoppen, så vi kan blive aflastet lidt i vores lille hjem. 

Webshoppen vil være åbent døgnet rundt og der vil blive sendt pakker afsted på alle hverdage. Jeg håber, at jeg snart kan melde godt nyt ud, om den nye Como butik. Midlertidig adresse er min private: Torø Huse vej 17, 5610 Assens, tlf.: 51509710. 

kærlig hilsen Susanne

 

OPDATERING D. 28-5-2020: COMO SHOES FLYTTER 

 

Jeg har besluttet at Como shoes skal fortsætte. Kontrol på OUH var igen positiv og jeg har i de sidste måneder fået en hel fantastisk opbakning fra alle jer skønne kunder. Selvom alt så meget sort ud da Coronaen kom, har i handlet flittigt på webshop og i butikken (når der ellers var åbent), hvilket har ført til, at jeg er kommet i mål og nu vover at føre min plan ud i livet. Jeg har stadig ikke fundet det rette sted i Assens, hvor jeg bor, men lur mig om det ikke snart viser sig. Jeg har lavet aftale med min nuværende udlejer, så jeg kan blive i Odense hele juni mdr. Sidste åbningsdag i Odense bliver lørdag d. 20-6.

Den nye webshop/butik bliver anderledes. Der vil være åbent torsdag, fredag og lørdag og måske den 1. søndag i måneden. Til gengæld vil jeg byde på lidt lækkert alle dage når i besøger mig - og det bliver kun mig i møder, da jeg har valgt at klare alle opgaver selv. Webshoppen vil være åben 24/7, men den nye butik vil nok først være klar omkring d. 1-8. Jeg glæder mig og håber, at I fortsat vil bakke op om den nye Como.
De kærligste hilsner Susanne

 

OPDATERING D. 1. APRIL 2020: OPHØRSUDSALG I COMO SHOES - ODENSE !

 

Ja, det er desværre ikke en aprilsnar og nedenstående meddelelse er anderledes end jeg havde planlagt og håbet på...
I december 2019 traf jeg en tung beslutning om at lukke den fysiske butik i Odense. Året 2019 var for mig een stor kamp på mange måder... Der var nedgang i omsætningen i butikken og jeg selv blev ramt af kræft i kæbehulen med efterfølgende operationer og strålebehandlinger. Jeg blev heldigvis erklæret rask i Januar og håber at forblive rask.  

Jeg har grundet ovenstående, brugt de 2 første måneder i 2020 med at overveje om Como Shoes skulle lukke helt, eller om jeg kunne drive min virksomhed (ja det er jo nærmest mit 3. hjertebarn) videre på en ny måde.. Jeg kom frem til, at jeg ville finde et passende lokale i Assens kommune, hvor jeg bor. Et lokale, hvor jeg kunne have mit varelager/webshop og samtidig lave et show-room/butik. Jeg ville passe det hele selv og derfor kun holde åbent i "butikken" torsdag, fredag og lørdag. Min største glæde og tilfredsstillelse ved at drive forretning og webshop er og bliver jo kontakten med jer kunder, den vil jeg nødigt undvære....

Så kom Coronaen og gjorde hele verden usikker og utryg på alle måder... De økonomiske og menneskelige konsekvenser er kæmpe store for mange lige nu.

I skrivende stund, må jeg ærligt tilstå, at jeg ikke aner om min nye plan for Como Shoes holder... Butikken i Odense skal lukke i juni og alt efter butikkens omsætning og likviditet de næste par måneder, vil jeg først i løbet af maj måned være i stand til, at træffe den endelige beslutning. Jeg tager selvfølgelig kampen op og håber det bedste. 

Tilmeld dig nyhedsbrev på forsiden, så du får besked om hvad der sker med Como shoes fremover !  

Håbefulde og kærlige hilsner
Susanne