Trustpilot

Gaver/returret : 

Skriv gave el. julegave i feltet til bemærkninger og angiv en dato for hvornår gaven skal foræres og modtageren får dermed 14 dages returret fra den dag gaven modtages. Varer der købes som gave påsættes byttemærke. Du kan også vælge gratis gaveindpakning.    

 

Fragt udenfor Danmark - øvrige Europa og Grønland:

Fragt med omdeling via GLS (forsikret pakke) i Europæiske lande koster fra 125,00 kr. Fragt til Grønland - med skib koster 300,- Bemærk: Der er ikke fri returservice udenfor Danmark.  

 

14 dages fortrydelsesret på alle varer  ! 

Como shoes` Webshop yder 14 dages fortrydelsesret - (også på udsalgs og tilbudsvarer), hvor du kan vælge at få dine penge retur eller ombytte varen.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor pakken er leveret til pakkeshoppen eller valgte erhvervsadresse. Husk at vedlægge kvittering for handlen samt retursedlen som lå sammen med varen du modtog.

 

Du kan IKKE fortryde dit køb blot ved at nægte modtagelse af varen eller undlade at afhente varen i en postbutik eller pakkeshop. I så fald krediterer vi 2 x fragt (100,- kr) i det beløb du har betalt for varen, når varen kommer retur til os 

 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand som den er modtaget.

Dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Du må afprøve varen på samme måde som du vil gøre det i en fysisk butik. Hvis varen bærer præg af at have været taget i brug, hæfter du for forringelse af varens værdi og vil kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Du bærer selv risikoen for varen fra du afsender den og er ansvarlig for at den er pakket forsvarligt ind.    

 

Når Comoshoes har modtaget varen, vil dine penge blive tilbageført indenfor 1-3 dage med samme betalingsmiddel som du benyttede ved handlen.

 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.Ved synligt brug af varen, vurderer vi at varen ikke kan sælges til ny kunde og du vil ikke kunne modtage dine penge for varen.