Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
DAG TIL DAG LEVERING - FRI FRAGT I DANMARK- 14 DAGES RETURRET PÅ ALLE VARER - GRATIS BYTTESERVICE.    

 
                                  
 
Betingelser 
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er godkendt af e-mærket se certifikat her og gælder for alle leverancer fra Como shoes` Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som kunde og Como shoes` Webshop. 
 
Gratis dag til dag levering med GLS til en pakkeshop eller en erhvervsadresse (kun i Danmark)
Dine varer vil under normale omstændigheder blive afsendt samme dag som varen bestilles (inden kl. 15.00 på hverdage med GLS. 
 
Hvis varen ønskes sendt på et senere tidspunkt, skrives dette i feltet til bemærkninger ved bestilling. Pengene bliver først trukket på dit kort den dag varen sendes. 
 
Levering af varer fra Como shoes` Webshop anses for sket, når du har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes efter dit eget valg med GLS pakkeshop eller GLS til en erhvervsadresse, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem dig og Como shoes` Webshop. 
 
Gratis bytteservice (kun i Danmark) !
Como shoes ombytter gratis en gang, hvis du skal have en anden størrelse eller en helt anden model  NB: Dette gælder dog kun, hvis den str. eller model der ønskes er på lager ! Så kontakt os på 64711618 eller på como@mail.dk, så reserverer vi varen til dig og sender en gratis returpakkelabels pr. mail som du kan printe ud og sætte på pakken. Du kan også bestille den nye vare på shoppen og skrive i feltet til kommentarer at du vil bytte, så lægger vi en returlabel i pakken. Du kan aflevere din returpakke i hvilken som helst GLS pakkeshop. 

Fødselsdags og julegaver:
Skriv gave i feltet til bemærkninger og angiv en dato for hvornår gaven skal foræres og modtageren får dermed 14 dages returret fra den dag gaven modtages. Varer der købes som gave påsættes byttemærke. Du kan også vælge gratis gaveindpakning. Julegaver byttes frem til d. 10-1-2020.   
 
Bestil varer på webshoppen og hent dem i butikken !
Du kan også bestille varer på webshoppen og afhente dem i butikken, hvis du bor i nærheden. Ved bestillingen vælger du blot "afhentning i butik" under leveringsmuligheder. Du vil efterfølgende modtage en mail, når varen er klar til at blive hentet. Der vil ikke blive trukket penge fra dit kort før du har hentet varen og du har 14 dages fuld returret og kan få dine penge tilbage eller få ombyttet varen.     
 
Fragt udenfor Danmark - øvrige Europa og Grønland:
Fragt med omdeling via GLS (forsikret pakke) i Europæiske lande koster 125,00 kr. Fragt til Grønland - med skib koster 300,- Bemærk: Der er ikke fri bytteservice udenfor Danmark.  
 
 
14 dages fortrydelsesret på alle varer  ! 
Como shoes` Webshop yder 14 dages fortrydelsesret - (også på udsalgs og tilbudsvarer), hvor du kan vælge at få dine penge retur eller ombytte varen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb - enten ved at kontakte os telefonisk eller via mail. Fra den dag, hvor du har meddelt os, at du fortryder dit køb skal du sende varen retur til os indenfor 14 dage - derved har du i alt 30 dages fortrydelsesret. Hvis du afsender varen indenfor 14 dage efter modtagelsen, kan du nøjes med at udfylde den retur-blanket der følger med den vare du har bestilt samt kopi af fakturaen.
 
Du kan IKKE fortryde dit køb blot ved at nægte modtagelse af varen eller undlade at afhente varen i en postbutik eller pakkeshop. I så fald krediterer vi 2 x fragt (100,- kr) i det beløb du har betalt for varen, når varen kommer retur til os 
 
Du afholder selv udgifterne i forbindelse med returneringen af varen, hvis ikke du vil bytte eller det ikke kan lade sig gøre. Hvis du vil bytte til anden str. eller vare og bytning kan lade sig gøre, kan du gratis få tilsendt en retur-pakke label. Kontakt os på mail como@mail.dk eller pr. telefon: 64711618 og vi sender en returlabel pr. mail som du kan printe ud og sætte på pakken. Hvis ikke du vil bytte men kun returnere kan du købe en label for 50,- 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Du må afprøve varen på samme måde som du vil gøre det i en fysisk butik. Hvis varen bærer præg af at have været taget i brug, hæfter du for forringelse af varens værdi og vil kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Du bærer selv risikoen for varen fra du afsender den og er ansvarlig for at den er pakket forsvarligt ind.    
 
Når Comoshoes har modtaget varen, vil dine penge blive tilbageført indenfor 3-7 dage med samme betalingsmiddel som du benyttede ved handlen.
 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.Ved synligt brug af varen, vurderer vi at varen ikke kan sælges til ny kunde og du vil ikke kunne modtage dine penge for varen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes med omdeling til: Como shoes, Kongensgade 50, 5000 Odense. Vi afhenter ikke pakker der er sendt uden omdeling til f.eks pakkeshops el. lign. de vil automatisk blive returneret til dig igen.

Køb uden moms, hvis du bor i et land der ikke er medlem af EU:

Når du under købs-processen vælger hvilket land du bor i, vil momsen automatisk blive fratrukket varens pris. Der vil ikke blive fratrukket moms af fragten. 
 

Udsolgte varer:
Hvis uheldet er ude og en vare er udsolgt, vil du modtage en mail eller opringning fra Comoshoes.dk, hvor vi sammen kan finde frem til en løsning. Det er dog meget sjældent at det sker, da webshoppen opdateres mange gange dagligt. Derudover tages der forbehold for åbenlyse fejl og mangler på webshoppen.

 
Risikoen for varene 
Risikoen for varer bestilt i Como shoes` Webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at du har fået den i hænde, bevarer du din fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra din side. 
 
Dokumentation og vejledning 
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til bestilte varer, følger disse med leverancen fra Como shoes`webshop . Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er du velkommen til at ringe eller skrive.

Reklamation 

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Eventuelle fejl eller mangler ved varer leveret fra Como-shoes` Webshop skal påberåbes inden 2 måneder efter at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Como shoes. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret.  Du kan som forbruger få tilbudt at varen repareret eller ombyttet. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller at en reperation vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Como shoes. Hvis varen ikke kan byttes eller repareres kan du vælge at få et tilgodebevis eller dine penge tilbage. Reklamationer sendes til: Como shoes, Kongensgade 50, 5000 Odense C.

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb og der opstår en tvist vedrørende en reklamation skal du rette henvendelse til Susanne Godskesen på tlf.: 64711618 eller på mail: como@mail.dk. Vi vil derefter sende dig en klagevejledning. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk

Oplysningspligt  

Aftaler ( købsordrer) kan indgåes på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Hvis du har oprettet en konto på webshoppen, kan du altid finde dine ordrer og fakturaer. Det er også muligt at få tilsendt et nyt eksemplar af ordren pr. e-mail, send en e-mail til: Como@mail.dk

 
Pris og betaling 
I Como shoes` Webshop har du mulighed for bl.a. at betale med Mobilpay,Dankort, Visadankort, VisaElectron, MasterCard, Maestro, JCB og ved bankoverførsel. Hvis du vil bankoverføre, skal du først kontakte Como Shoes for nærmere aftale. 
 
Alle priser i Como shoes` Webshop - på web-adressen http://www.comoshoes.dk er inkl. moms. 


Venlig hilsen 
 
Susanne Godskesen 

Como shoes, Kongensgade 50, 55000 Odense C. Tlf.: 64711618. Email: Como@mail.dk 


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 71 16 18

Send os en e-mail

» Alle tilbud