Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Om Como Shoes

Butikken Como shoes som pr. d. 1-6-2016 flyttede til Kongensgade 50, 5000 Odense har indtil da ligget i Assens. Butikken blev i efteråret  2008 overtaget af mig - Susanne Godskesen og webshoppen kom til. Jeg er oprindelig uddannet i butik, men blev som 35 årig færdiguddannet som socialrådgiver. Efter 10 år med arbejde indenfor børn- og unge området fik jeg igen lyst til at komme tilbage til forretningslivet. Como shoes der i forvejen havde eksisteret i 10 gode år, havde brug for en ny ejer - og det blev heldigvis mig. Butikken har igennem mange år, haft mange trofaste og tilfredse kunder fra hele landet.

Jeg lægger stor vægt på at fodtøjet både er smart, i god kvalitet og har god komfort. Alle sko og støvler er håndlavede og i ægte skind. Der skal jo være noget for både øjne og fødder.

Det betyder også meget for mig at give dig den optimale service og at du føler dig velkommen, når du kommer ind i butikken. Jeg bestræber mig også på, at du som kunde på webshoppen, føler dig tryg ved at handle hos mig. Jeg lægger meget vægt på ærlighed i alle henseender. Jeg sælger hellere et par sko eller støvler mindre, hvis jeg har en fornemmelse af, at du ikke bliver 100 % tilfreds. 

Hvis du har handlet på webshoppen før og er i tvivl om valg af str., så skriv under feltet til bemærkninger, at jeg lige skal tjekke str. og modeller ud i forhold til det som du tidligere har købt.

De varer der vises på webshoppen er også på lager i vores fysiske butik. Nedsatte varer kan dog ikke altid ses i butikken, men hvis du gemmer et foto eller navn på mærke/overskrift finder vi hurtigt varen frem til dig. Butik, webshop samt lager er placeret på samme adresse i Kongensgade 50 Odense.    

Jeg har heldigvis sjældent reklamationer/klager, men min holdning til disse er, at jeg vil forsøge ALT for at hjælpe og støtte dig, hvis noget går galt.

Jeg vil lægge de nye varer ind her på web-shoppen, samme dag som de kommer hjem, så hold øje ;>) Under nyheder finder du kun de varer der er kommet indenfor de sidste 14 dage, alle de andre nyheder er placeret under de enkelte mærker. Jeg køber kun få par af hver model, men har til gengæld ca. 200 forskellige modeller.

Så velkommen til Como shoes` webshop. Jeg håber, at du vil kunne lide hvad du ser, og husk, at du altid er velkommen til at maile eller ringe, hvis du har spørgsmål.

De bedste hilsner

Susanne Godskesen


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 71 16 18

Send os en e-mail