Katalog
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

GLERUPS HJEMMESKO

Der er 26 varer.

Underkategorier

  • Voksne
    Historie Født ved en tilfældighedI 1993 filtede Nanny Glerup for første gang et par støvler af ren naturlig uld fra hendes egne gotlandske pelsfår. De blev godt modtaget af begejstrede venner og familie. Den varme modtagelse gav grobund for virksomheden Glerups.dk. Produktionens udviklingI starten kunne Nanny højst filte to par støvler om dagen, siden har hun og hendes mand Ove arbejdet hårdt med at udvikle og forbedre produktet og produktionsteknikken. Adskillige maskiner er opfundet og kasseret, for at gøre Glerups.dk i stand til at kunne følge med efterspørgslen fra "afhængige" kunder verden over. Produktets udvikling Den klassiske grå filtstøvle har dannet basis for udviklingen af nye produktdesigns til deres kollektion. Der anvendes således stadig 100% ren naturlig uld til sokkerne, mens sålerne enten er af kalveskind eller naturgummi. Como shoes har fri fragt og gratis bytte-service.
  • Børn
    Historie Født ved en tilfældighedI 1993 filtede Nanny Glerup for første gang et par støvler af ren naturlig uld fra hendes egne gotlandske pelsfår. De blev godt modtager af begejstrede venner og familie. Den varme modtagelse gav grobund for virksomheden Glerups.dk. Produktionens udviklingI starten kunne Nanny højst filte to par støvler om dagen, siden har hun og hendes mand Ove arbejdet hårdt med at udvikle og forbedre produktet og produktionsteknikken. Adskillige maskiner er opfundet og kasseret, for at gøre Glerups.dk i stand til at kunne følge med efterspørgslen fra "afhængige" kunder verden over. Produktets udvikling Den klassiske grå filtstøvle har dannet basis for udviklingen af nye produktdesigns til deres kollektion. Der anvendes således stadig 100% ren naturlig uld til sokkerne, mens sålerne enten er af kalveskind eller naturgummi. Como shoes har fri fragt og gratis bytte-service. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 71 16 18

Send os en e-mail