Katalog
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

NORDIC SHOEPEOPLE

Der er 14 varer.
NORDIC SHOEPEOPLE

Nordic ShoePeoples mål har fra starten været at udvikle feminine sko uden at gå på kompromis med pasformen - uanset om det er et par flade sko eller om det er sko med en hæl. Det har været udfordrende og taget lang tid at fremstille en læst (form), som ser smal ud, men som faktisk er ganske bred og rummelig.

Alle de fine sko fra Nordic ShoePeople er lavet over den samme læst – det betyder, at alle modeller altid har den samme gode pasform og at du altid træder blødt selv på en højere hæl. 

Designprocessen foregår i København, mens den egentlige produktion finder sted i Spanien på en kvalitetsfabrik nær Alicante. Alle skoene laves i hånden af mennesker, som har stor erfaring med at fremstille sko med fine udtryk og detaljer.

Skindet er af høj kvalitet og det udvælges ud fra blødhed, naturlighed og farver. De flotte croco kvaliteter produceres specielt til Nordic ShoePeople.

Husk også at kigge under lagersalg, hvor der er altid er ekstra gode tilbud at finde. Como shoes har altid fri fragt i Danmark og gratis bytteservice. 

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 71 16 18

Send os en e-mail