Katalog
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

DAME - MÆRKER

Der er 336 varer.

Underkategorier

 • AIRSTEP - A.S.98
  A.S. 98  også kendt som AirStep er italiensk og grundlagt i 1975 og fra starten, kombinerede AirStep tradition og innovation i sine modeller, og i dag står mærket stadig for kvalitet og godt design. AirStep omfatter en bred vifte af modeller til kvinder. Med sin unikke og anderledes stil, har AirStep skabt en international succes for kvinder der kan lide kombinationen mellem komfort og design. Husk også at kigge under lagersalg, hvor der er altid er ekstra gode tilbud at finde. Como shoes har altid fri fragt i Danmark og gratis bytteservice.  DER KOMMER FLERE NYHEDER FRA AIRSTEP I STARTEN AF SEPTEMBER MDR.                
 • ART
  Mærket ART blev født i den spanske Rioja-region i 1995. ART blev grundlagt af en lokal spansk familie med en årelang tradition for skoproduktion og design. Komforten skyldes årelang erfaring med opbygning af den anatomisk korrekte læst og et godt samarbejde med anatomiske institutter i Spanien.Designet er let genkendeligt, som kun ART kan designe det. Somme tider vildt og spansk, andre gange smukt på den enkle måde, men altid typisk ART og med den lille orange stjerne.Dine ART sko er produceret af rigtige mennesker og ikke af maskiner. Af mennesker, som tager deres mission alvorligt og som er eksperter på deres område. ART ligger langt ude på landet i La Rioja for foden af høje bjerge og ved brusende floder. Her laves ART sko præcis til dig og hvert par er unikt og ligner ikke det næste par.Du kan med god samvittighed og stolthed bære dine ART favoritter: Skindet er vegetabilsk garvet, pelsen er et restprodukt fra fødevareproduktion, gummiet er 100% naturgummi, korken er genanvendt, sålerne er opbygget af rester fra produktionen.  Husk også at kigge under lagersalg, hvor der er altid er ekstra gode tilbud at finde. Como shoes har altid fri fragt i Danmark og gratis bytteservice.  DER KOMMER FLERE NYHEDER FRA ART  I SLUTNINGEN AF AUGUST          
 • BLUE on BLUE
  Blue on Blue er et nyt dansk skomærke, som er designet af Debbieshoes. Konceptet er bygget op omkring ideen, ”at fødder ikke bare er fødder”. Med Blue on Blue er der fokus på et eksklusivt design af høj kvalitet, ikke mindst god komfort og enkelthed. Derfor går du ikke på kompromis med din modebevidste stil. Derfor er modellen et godt og sikkert køb.Med Blue on Blue får du en sporty og trendy støvle eller sneakers, hvor pasformen og kvaliteten er i centrum. Blue on Blue bliver produceret på de bedste fabrikker i Spanien. Husk også at kigge under lagersalg, hvor der er altid er ekstra gode tilbud at finde. Como shoes har altid fri fragt i Danmark og gratis bytteservice. DER KOMMER NYHEDER FRA BLUE ON BLUE  AUGUST/SEP.  
 • BUKELA
  Bukela er et nyt dansk brand - et søsterbrand til Blue On Blue - der i samarbejde med italienske designere har lavet nogle super-smarte sko og støvler. DER KOMMER LØBENDE NYHEDER AUGUST/SEP.     . 
 • CASHOTT
  DER KOMMER LØBENDE NYHDER FRA CASHOTT I AUGUST/SEP.
 • CHIE MIHARA
  Det spanskproducerede mærke som er designet af den japanske kvinde Chie Mihara står for unikt design, når det er bedst. Chie Mihara er udover designer også uddannet ortopæd. Kvalitet og sans for detaljer kendetegner mærket. Como shoes har fået lov til at designe/sammensætte skindtyper og farver på alle skoene.  For at gøre det endnu mere unikt at eje og gå med Chie Miharas sko er der kun købt få par i hver størrelse ! Husk også at kigge under lagersalg, hvor der er altid er ekstra gode tilbud at finde. Como shoes har altid fri fragt i Danmark og gratis bytteservice.  DER KOMMER FLERE NYHEDER FRA CHIE MIHARA SIDST I AUGUST MDR.       
 • COPENHAGEN SHOES
  NYT MÆRKE I COMO SHOES ! Copenhagen Shoes er et danskejet firma med en kæmpe passion for sko. Hver eneste sko i hver eneste kollektion er designet og produceret med så meget personlighed, kreativitet, kærlighed og kvalitet, som der skal til for at kunne skabe de bedste looks og ikke mindst de bedste sko at have på. Copenhagen Shoes er kendetegnet af kreative, rå og feminine detaljer, samt kvalitets kollektioner med de nyeste trends. Skoene syes i Italien, som er kendte for at producere kvalitetssko i skind. Det er meget vigtigt for firmaet at deres fodtøj fremstilles i de bedste skindkvaliteter, at pasformen er helt unik og designet med klare skandinaviske linier. Det er også meget vigtigt for firmaet at prislejet er overkommeligt. Copenhagen Shoes forhandles i førende skobutikker i Danmark, Norge og Sverige, Tyskland, Finland og Holland. GLÆD DIG OGSÅ TIL AT SE ALLE DE SMARTE STØVLETTER VI HAR KØBT TIL EFTERÅRET, DE KOMMER I LØBET AF AUGUST/SEPTEMBER  
 • FOUR
  Four er et nyt mærke som er Designet i Danmark og håndlavet i Portugal. Designeren står også bag det populære mærke - Blue On Blue. Four sneakers er lavet i de bedste skindkvaliteter og med en helt fantastisk pasform. Der er kælet for detaljerne. Como shoes har fået eneforhandling på FOUR i Odense.
 • NEOSENS
  Neosens er et spansk skomærke med rødder i La Rioja-regionen. Mærket produceres af mennesker med mange års erfaring for skoproduktion. Neosens er ejet af samme familie, som ejer mærkerne ART og El Naturalista. Blot er Neosens deres lidt mere klassiske bud på et skønt design med høj komfort.Mærket designes af et design-team, der lader sig inspirere af de seneste trends inden for mode, kunst og arkitektur. Teamet er sammensat af designere fra hele Spanien. Deres kollektioner er altid fyldt med nye dekorative detaljer og smukke feminine former – noget inspireret af byens puls i Barcelona, andet af den smukke natur i Rioja.Neosens er et forholdsvis nyt og frisk mærke i Skandinavien, men allerede kendt for en fantastisk pasform og komfort. Mærket passer godt til de skandinaviske lande, hvor vi elsker nyt design. I Neosens kollektionerne finder man altid et twist, der giver kollektionerne et unikt præg. I fokus er både romantiske designs og lidt mere cool designs med attitude. Der arbejdes med broderier, pels, laserskæringer, blomster, blonder, uld m.m.Skindet forarbejdes ofte med håndkraft for at opnå det rette resultat. Hele fremstillingsprocessen omkring Neosens er miljøvenlig. Skindet garves vegetabilsk og indfarves ved hjælp af naturfarver. Husk også at kigge under lagersalg, hvor der er altid er ekstra gode tilbud at finde. Como shoes har altid fri fragt i Danmark og gratis bytteservice.           
 • NORDIC SHOEPEOPLE
  Nordic ShoePeoples mål har fra starten været at udvikle feminine sko uden at gå på kompromis med pasformen - uanset om det er et par flade sko eller om det er sko med en hæl. Det har været udfordrende og taget lang tid at fremstille en læst (form), som ser smal ud, men som faktisk er ganske bred og rummelig. Alle de fine sko fra Nordic ShoePeople er lavet over den samme læst – det betyder, at alle modeller altid har den samme gode pasform og at du altid træder blødt selv på en højere hæl. Designprocessen foregår i København, mens den egentlige produktion finder sted i Spanien på en kvalitetsfabrik nær Alicante. Alle skoene laves i hånden af mennesker, som har stor erfaring med at fremstille sko med fine udtryk og detaljer. Skindet er af høj kvalitet og det udvælges ud fra blødhed, naturlighed og farver. De flotte croco kvaliteter produceres specielt til Nordic ShoePeople. Husk også at kigge under lagersalg, hvor der er altid er ekstra gode tilbud at finde. Como shoes har altid fri fragt i Danmark og gratis bytteservice.   
 • PAUL GREEN
  Paul Green Vi er glade og stolte over at forhandle Paul Green - et exceptionelt mærke, som er kendt for sko og støvler med klasse. Kun de bedste råmaterialer anvendes til Paul Green-skoene, og det er med til at sikre en kvalitet i den absolutte topklasse. Den indbyggede svangstøtte sørger for en eminent komfort. Komforten højnes derudover af et fokus på skoens læst (rummål), der er designet til at holde vægten af forfoden ligeligt fordelt, så fodballen skånes. Det gør, at selv sko med hæl, bliver meget behagelige at gå i. Paul Green er mest kendt for at lave fine, elegante sko, men har også tilføjet sko og støvler med et mere sporty eller råt  look til kollektionen. Skoene leveres i karakteristiske grønne kasser, der sammen med navnet Paul Green symboliserer, at brandet er miljøbevidst.  Fælles for alle sko fra Paul Green er deres eminente komfort og designerens blik for at skabe sko, der er i tråd med den nyeste trend. Et absolut plus er desuden, at skoene også laves i halve størrelser. Como shoes har altid fri fragt i Danmark og gratis bytteservice.  Husk også at kigge under lagersalg, hvor der er altid er ekstra gode tilbud at finde. Como shoes har altid fri fragt i Danmark og gratis bytteservice.  DER KOMMER LØBENDE NYHEDER FRA PAUL GREEN I AUGUST/SEPTEMBER      
 • TEN POINTS
  Ten Points er et svensk fodtøj mærke etableret 1983. Hvert par sko, der bærer vores logo, er designet og fremstillet i hånden i Portugal ved hjælp af bæredygtige produktionsmetoder. Derfor får vores sko ikke kun dig til at se godt ud. De får dig også til at føle dig bedre.DER KOMMER LØBENDE NYHEDER FRA TEN POINTS I AUG. MDR.   
 • WONDERS
  Wonders spansk produceret og er i de seneste år blevet det bedst sælgende skomærke i Spanien. Wonders design er heldigvis ikke skabt på bekostning af komforten, da de har superbløde gummisåler, som betyder at man kan have dem på hele dagen, uden at føle træthed i fødderne ! Husk også at kigge under lagersalg, hvor der er altid er ekstra gode tilbud at finde. Como shoes har altid fri fragt i Danmark og gratis bytteservice.          

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 71 16 18

Send os en e-mail