Katalog
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

PAUL GREEN

Der er 36 varer.
PAUL GREEN

INFORMATION OM LUKNING AF BUTIKKEN I ODENSE, KAN LÆSES UNDER "OM COMO SHOES" HER PÅ WEBSHOPPEN !

I UGE 23 KOMMER DER LIDT NYE SNEAKS FRA PAUL GREEN, MED 30 % I RABAT.

Vi er glade og stolte over at forhandle Paul Green - et exceptionelt mærke, som er kendt for sko og støvler med klasse. Kun de bedste råmaterialer anvendes til Paul Green-skoene, og det er med til at sikre en kvalitet i den absolutte topklasse. Den indbyggede svangstøtte sørger for en eminent komfort. Komforten højnes derudover af et fokus på skoens læst (rummål), der er designet til at holde vægten af forfoden ligeligt fordelt, så fodballen skånes. Det gør, at selv sko med hæl, bliver meget behagelige at gå i.

Paul Green er mest kendt for at lave fine, elegante sko, men har også tilføjet sko og støvler med et mere sporty eller råt  look til kollektionen.

Skoene leveres i karakteristiske grønne kasser, der sammen med navnet Paul Green symboliserer, at brandet er miljøbevidst. 

Fælles for alle sko fra Paul Green er deres eminente komfort og designerens blik for at skabe sko, der er i tråd med den nyeste trend. Et absolut plus er desuden, at skoene også laves i halve størrelser.

 

 

 

 

 

   


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 71 16 18

Send os en e-mail