Katalog
str. på lager v
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

ART

Der er 5 varer.
ART

Mærket ART blev født i den spanske Rioja-region i 1995. ART blev grundlagt af en lokal spansk familie med en årelang tradition for skoproduktion og design.

Komforten skyldes årelang erfaring med opbygning af den anatomisk korrekte læst og et godt samarbejde med anatomiske institutter i Spanien.

Designet er let genkendeligt, som kun ART kan designe det. Somme tider vildt og spansk, andre gange smukt på den enkle måde, men altid typisk ART og med den lille orange stjerne.
Dine ART sko er produceret af rigtige mennesker og ikke af maskiner. Af mennesker, som tager deres mission alvorligt og som er eksperter på deres område. ART ligger langt ude på landet i La Rioja for foden af høje bjerge og ved brusende floder. Her laves ART sko præcis til dig og hvert par er unikt og ligner ikke det næste par.
Du kan med god samvittighed og stolthed bære dine ART favoritter: Skindet er vegetabilsk garvet, pelsen er et restprodukt fra fødevareproduktion, gummiet er 100% naturgummi, korken er genanvendt, sålerne er opbygget af rester fra produktionen. 

DER KOMMER NYHEDER FRA ART I STARTEN AF AUGUST OG SEPTEMBER

 

 

 

 


 

 

 



 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 51 50 97 10

Send os en e-mail